• slidebg1
  Анастас Дудан Ателиер
  Anastas Dudan Atelier
 • slidebg1
  Анастас Дудан Ателиер
  Anastas Dudan Atelier
 • slidebg1
  Анастас Дудан Ателиер
  Anastas Dudan Atelier

Анастас Дудан Ателиер


АТЕЛИЕР ДУДАН со задоволство Ви ги претставува своите експонати во кои доминираат мотиви од културното наследство на Македонија. Експонатите содржат 3 важни карактеристики :

1. Изработени се на традиционален начин
2. Мотивите се од културното наследство на Македонија од различни периоди, почнувајки од V век п.н.е., антички период, Среден век, ХIХ век и др
3. Материјалот е благороден: сребро, злато и бакар ( посребра.позлата )

Овие експонати се пригодни за подароци помеѓу бизнис партнери ,за репрезентација или при прослави, семинари, конгреси, годишнини, награди за фестивали и др., исто како и за приватни свечени моменти: родендени, свадби, годишнини ...

Тие секогаш ќе го украсуваат ентериерот на канцеларијата или домот.
По Ваша желба (според дадена скица, фотографија и сл.) изработуваме ваше лого или друг мотив во релјеф поставен на плакета, во рамка, на корица од нотес и др.

Икони, Орнаменти и Апликации.